spinuri gratis coin master 2022

Există multe modalități și locuri online pentru a câștiga spinuri gratis coin master, unul dintre ele este coduri zilnice, unde jocul însuși ne oferă toate rotiri gratuite, cu banii pe care îi câștigăm în acea zi, sunt doar pentru distracție. Cel mai bun loc pentru a le găsi este spinuri gratis coin master site-uri web.

Avem link-uri către cele mai recente rotiri gratuite și monede colectate de pe paginile oficiale Coin Master de pe Facebook, Twitter și Instagram.

Este în regulă să folosiți acest cod și acest link, deoarece este sigur de utilizat înainte de actualizare.

Ce este Coin Master?

Maestru de monede este un joc care a fost lansat pentru prima dată în 2010, dar a atins apogeul abia anul trecut, după ce compania a lansat un alt trailer pe YouTube. La scurt timp după aceea, a explodat pe toate rețelele de socializare și toată lumea a fost obsedată de acest joc.
În acest joc, scopul este să câștigi mai multe monede de fiecare dată, astfel încât să îți poți îmbunătăți uneltele și să îți construiești satul pentru a avansa la nivelul următor de fiecare dată.
Câte niveluri există în Coin Master?
După actualizarea din iunie 2020, Coin Master are oficial 266 de niveluri în joc. Apoi, l-au actualizat din nou în august 2020, iar nivelurile au scăzut la 264 de sate. Satul din primul nivel se numește Land of Vikings, iar satul din ultimul nivel (al 264-lea nivel) se numește Bollywood.
Fiecare jucător poate trece la nivelul următor, care este următorul sat, după ce își termină de construit satul în întregime. Fiecare nivel devine mai solicitant și mai provocator și necesită mai multă concentrare decât cel precedent, dar este și mai interesant.
Satele din Coin Master au cinci subiecte principale, care sunt următoarele:
⦁ Animale de companie
⦁ Caracterele
⦁ Clădiri (case)
⦁ Transport
⦁ Articole legate de natură

darmowe spiny coin master, coin master darmowe spiny, darmowe spiny coin master 2020, darmowe spiny coin master 2021, darmowe spiny do coin master, jak zdobyc darmowe spiny coin master, darmowe spiny coin masters, coin master darmowe spiny 2021, darmowe spiny w coin master

50.000 de rotiri gratuite coin master

Puteți obține mai multe rotiri și oferte de la oficialii Coin Master.

Dacă ați ratat sau ați uitat să colectați recompensele zilnice, sau dacă sunteți doar în căutarea de a vă bucura de acest joc fără a fi nevoie să cheltuiți bani reali pentru a face acest lucru, Atunci vom adăuga, de asemenea, oferta & recompensa și link-uri evry zi Puteți să le colectați în condiții de siguranță și în siguranță în orice moment doriți.

Astăzi, 15 iulie:

COIN MASTER LINKURI GRATUITE DE ROTIRE

50.000 de rotiri gratuite coin master 2022

COIN MASTER GRATUIT

SPINS 03 iulie

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

Cum pot câștiga monede pe Coin Master?

Există mai multe metode și sfaturi pentru colectarea de monede în acest joc. Puteți obține mai multe monede pentru a crește nivelul de la un sat la altul, cum ar fi folosind link-ul de sat coin master sau căutând coin master daily free spins link astăzi pentru fiecare zi în care se conectează la joc.
Există trei moduri principale prin care puteți câștiga monede:

Învârtind aparatele de sloturi
⦁ Atacarea satelor și spațiilor altor jucători
⦁ Să jefuiești și locurile altor jucători

De asemenea, vă puteți autentifica în fiecare zi și vă puteți revendica rotirile de la rotirile gratuite de la coin master astăzi și în fiecare zi în care doriți să jucați.

Cum pentru a juca maestru monedă:

Ghidul pentru a juca Coin Master este simplu. Atunci când descărcați jocul și vă conectați pentru prima dată, veți găsi un scurt tutorial care vă va ghida cum să jucați și vă va arăta elementele esențiale. După aceea, sunteți liber să vă folosiți cunoștințele și să jucați folosind abilitățile și strategiile dumneavoastră.

Primul lucru pe care îl veți face de obicei este să începeți să vă construiți satul. Fiecare sat din acest joc servește drept nivel. Când începeți să vă construiți primul sat, va trebui să finalizați cinci clădiri înainte de a trece la următorul sat (nivelul următor). Fiecare clădire pe care o construiți trebuie să atingă un rating de cinci stele. Dacă una dintre ele este sub acest nivel, nu puteți avansa și nu puteți trece la următorul sat.
Cel mai bine ar fi dacă ați avea monede pentru a vă îmbunătăți clădirile pentru a ajunge la acel rating de cinci stele, fiecare nivel de îmbunătățire necesită mai multe monede, și continuă să devină mai "scump" și consumă mai multe monede cu cât mergeți mai departe în acest joc, și cu cât avansați mai mult în niveluri. Aceste clădiri nu sunt altceva decât o reprezentare a progresului tău în joc, iar tu poți ataca pe alții atacându-le clădirile, așa cum și ei pot face același lucru pentru tine.

Odată ce te-ai logat, jocul îți permite să folosești linkuri zilnice pentru rotiri gratuite și rotiri gratuite și linkuri pentru monede și să colectezi mai multe monede în fiecare rundă. Folosiți cât mai multe hacks și link-uri pe care le puteți pentru a colecta mai multe monede, astfel încât să vă fie mai ușor să avansați de la Land of Vikings (primul nivel) la următorul, până când ajungeți în satul din ultimul nivel, care este Bollywood.

Atacuri și raiduri:

După cum am explicat mai devreme în articol, poți câștiga monede atacând satul celuilalt strat, dacă primești simbolul ciocanului pe aparatul de joc. În plus, aceasta este una dintre mișcările de bază ale jocului. Dacă primești banditul porc, vei putea să ataci satul unui jucător ales și să furi câteva monede din ascunzătoarea sa.
Aceste două acțiuni vor avea loc la aparatul de joc. Puteți învârti de câte ori doriți, atâta timp cât aveți rotiri gratuite disponibile. Puteți, de asemenea, să le cumpărați pe acestea din urmă folosind rotiri și monede pentru hack de monede sau urmărind zilnic alte link-uri de joc.

Protecție:

Pentru a te asigura că satul tău este în siguranță în fața atacurilor, iar clădirile tale nu vor fi în pericol, protejează-te folosind un scut. Acest lucru este, de asemenea, ceva ce puteți face la aparatul de sloturi.

Răzbunarea este mai bine servită rece:

Când te joci în liniște și observi că cineva ți-a atacat cu succes satul, ai vrea să te răzbuni pe el sau pe ea. Mergeți la aparatul de păcănele și dați-i câteva rotiri până când obțineți un set complet al simbolului ciocanului și, în acest fel, vă puteți răzbuna și puteți colecta înapoi mai multe monede pe care le-ați pierdut atunci când ați fost atacat.
Observați butonul de răzbunare din partea de sus a ecranului, odată ce faceți clic pe el, jocul vă va arăta o listă cu jucătorii care v-au atacat satul și puteți alege pe care jucător să îl atacați primul.
De fiecare dată când obțineți simbolurile ciocan la aparatul de joc (un set complet), puteți să vă îndreptați spre satul unui jucător, să îi atacați clădirile și să îi răniți stocul de monede. Dacă ai suficiente rotiri în contul tău de joc, poți încerca din nou aparatul de sloturi de mai multe ori și poți încerca să obții un set complet de simboluri ciocan de mai multe ori pentru a ataca numeroși jucători.
În cazul în care încă mai ai ceva foc de răzbunare în tine, dar ai rămas fără rotiri, poți folosi un coin master hack online cheat pentru a primi mai multe rotiri și mai multe monede.

Aparatele de sloturi:

Aceasta este o parte interesantă a jocului și, de asemenea, cea mai frecventă. Vă veți petrece o mare parte din timpul de joc învârtind aceste aparate. Puteți ajunge la aceasta alegând din meniul principal din interiorul jocului. Sau puteți face acest lucru glisând în josul ecranului din ecranul principal al satului pentru a ajunge la el.
Aveți la dispoziție un număr limitat de învârtiri de fiecare dată când jucați și puteți verifica câte învârtiri aveți disponibile la aparatul de joc înainte de a învârti orice rundă. Cu fiecare rundă pe care o joci, numărul de rotiri scade până când ajunge la zero rotiri. Trebuie să așteptați din nou până când se regenerează altele noi.
Puteți utiliza coin master gratuit rotiri gratuite coin master link(s), coin master rotiri gratuite zilnice, obțineți coin master rotiri gratuite, creșteți rotiri, sau de a învăța un coin master gratuit rotiri hack pentru mai multe șanse mai mare număr de rotiri.

Care sunt diferitele role de pe aparatul de joc?

Aparatele de păcănele din Coin Master au patru role, iar fiecare dintre ele are simboluri diferite. Dacă sunteți suficient de norocos să obțineți aceleași personaje într-o singură rotire, vă veți încasa imediat premiul sau actul. Iată care sunt diferitele simboluri și semnificația lor în acest joc:

Punga cu monede:

Semnificația acestui simbol este destul de literală. Dacă prindeți acest simbol atunci când învârtiți, puteți obține mai multe monede. Și, spre deosebire de celelalte personaje, nu trebuie să prinzi trei saci la rând pentru a efectua acțiunea sau pentru a câștiga monede. De fiecare dată când obțineți un sac cu acest simbol, colectați un anumit număr de monede. Obținerea a trei saci la rând înseamnă un premiu mai mare, bineînțeles, decât obținerea unui singur sac la rând.
Unii jucători au tendința de a sparge monede gratuite nelimitate în schimb, și există, de asemenea, un link de 400 de rotiri coin master, 50.000 de rotiri gratuite coin master și rotiri gratuite pirate kings în joc; trebuie să știi unde și cum să le obții.

Ciocanul (Atacarea clădirilor altor jucători):

darmowe spiny coin master, coin master darmowe spiny, darmowe spiny coin master 2020, darmowe spiny coin master 2021, darmowe spiny do coin master, jak zdobyc darmowe spiny coin master, darmowe spiny coin masters,coin master darmowe spiny 2021,darmowe spiny w coin master,Giros Gratis Coin Master,giros coin master,giro grátis coin master,giros grátis coin master,spins grátis coin master 2021,link de giros coin master,giros coin master grátis

Dacă primești simbolul ciocan, care seamănă cu ciocanul lui Thor, poți ataca cu succes orice sat pe care îl dorești printre ceilalți jucători. Satul jucătorului ales va apărea pe ecran, iar tu vei putea alege care dintre clădirile sale să le ataci și să le distrugi. Rețineți că fiecare clădire din sat are un anumit nivel de stele, iar odată ce o atacați, aceste niveluri de stele vor scădea, iar dumneavoastră veți câștiga mai multe monede datorită fiecărui raid pe care îl faceți.

Dacă contul tău de maestru al monedelor este legat de contul tău de Facebook, poți alege un jucător din lista de prieteni pentru a le jefui satul. Dacă nu v-ați conectat contul de Facebook la contul de maestru al monedelor, jocul va alege un sat al unui jucător la întâmplare pentru a face un raid. După ce ați finalizat atacul, veți putea colecta câteva monede. Puteți, de asemenea, să urmați câteva link-uri pentru monede și rotiri gratuite Coin Master.

Dacă nu mai aveți rotiri înainte de a ataca satul prietenului dvs., de exemplu, așteptați până a doua zi. Jocul are rotiri gratuite zilnice de tip coin master, așa că, dacă rămâi fără rotiri pentru o zi, poți aștepta ca acestea să se regenereze a doua zi și să încerci din nou. Dar dacă doriți să continuați să jucați atunci când toate rotirile sunt consumate, puteți folosi link master pentru a câștiga mai mult.

Banditul porc (Efectuarea de raiduri în satele altor jucători):

Acest simbol reprezintă un porc zâmbitor purtând un bandit. Dacă primești simboluri identice deodată, îți va permite să jefuiești imediat maestrul de monede curent. Spre deosebire de ciocan, banditul porc nu vă permite să alegeți ce sat să jefuiți, de aceea am spus că este vorba de actualul stăpân de monede. În partea de sus, veți avea deja un sat atribuit care aparține unui anumit jucător, după ce obțineți simboluri potrivite; jocul vă va direcționa imediat către acel sat pentru raid.

Odată ce ajungeți în satul jucătorului pe care trebuie să-l atacați, nu veți ataca clădirile. În schimb, veți săpa gropi. Veți găsi diferite locuri marcate cu X-uri mari, iar voi veți avea o lopată și veți săpa trei dintre aceste locuri. Veți găsi diferite cantități de monede, iar fiecare monedă pe care o veți lua va fi luată din numărul de monede al victimei.

Scutul (Apărarea satului tău):

După cum sugerează și numele, un scut oferă protecție. Obținerea unui scut la aparatul de joc înseamnă că vă puteți proteja satul de atacurile altor jucători.
Poți deține până la trei scuturi în același timp, ceea ce înseamnă că vei fi în siguranță în fața a trei posibile atacuri din partea altor jucători, deoarece fiecare scut oferă protecție o singură dată. Prin urmare, dacă ai un scut și ești atacat, clădirile tale nu își vor pierde nivelul de rating. Aceeași regulă se aplică și în cazul opus. Dacă ataci satul unui jucător folosind ciocanul și un scut sau mai multe îl protejează deja, vei câștiga câteva monede, dar nu-i vei afecta satul și nici nu-i vei scădea ratingul clădirilor.

NOTĂ: Având un scut înseamnă că ești în siguranță în fața unui atac, dar nu oferă protecție împotriva raidurilor. Dacă aveți un scut, un jucător nu vă poate ataca clădirile, dar tot poate efectua un raid în satul dvs. și vă poate costa niște câștiguri.

Capsula de energie:

Dacă primești simbolul capsulă de energie, este ca și cum ai avea linkul de rotiri gratuite coin master, deoarece înseamnă că ai dreptul de a face 10 rotiri gratuite coin master, fără să-ți cheltui fisele.

Înmulțirea recompensei prin pariere:

Odată ce ați adunat un număr suficient de rotiri, aveți dreptul de a plasa un pariu. Odată ce faceți acest lucru, aparatul de sloturi va folosi mai multe rotiri pe fiecare slot, ceea ce vă va crește șansele de a câștiga la aparat. Dacă obțineți simboluri similare, pariul pe care l-ați făcut va multiplica recompensa pe care o veți obține de la aparat.

Cufere în Coin Master:

Cuferele sunt obiecte pe care le poți cumpăra în joc din magazinul jocului în schimbul unor monede, desigur. Gândește-te la ele ca la cutia magică; cu cât cheltuiești mai multe monede pe cufere mai scumpe, cu atât mai mare este surpriza și cu atât mai multă valoare adaugă la scorul tău din sat. Puteți obține și cărți, rotiri bonus, gustări pentru animale de companie și XP pentru animale de companie. Cărțile pe care le obțineți din aceste cufere depind de cât de mult plătiți pentru ele.
Dacă achiziționați un cufăr scump, aveți șanse mai mari de a obține o carte de nivel înalt. Cu toate acestea, dacă cumpărați un cufăr mai puțin scump sau un cufăr ieftin, veți sfârși prin a obține o carte de nivel scăzut.

Cărți:

După cum am explicat mai devreme, primești cărți atunci când cumperi cufere. În plus, fiecare cufăr are o carte de valoare diferită, în funcție de câte monede cheltuiți pentru a-l cumpăra. colecții de cărți au teme diferite, iar fiecare temă are nouă cărți care o compun. Dacă doriți să vă completați colecția, asigurați-vă că achiziționați mai multe cufere. Unii jucători au tendința de a cheltui mai puține monede pe cufere pentru a obține cărți care nu au o valoare mare pentru a-și completa colecția. Odată ce ați completat colecția de cărți, jocul vă va recompensa cu diferite bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite, monede și animale de companie.

Valoarea cuferelor diferă deoarece conțin un număr diferit de cărți. Prin urmare, cu cât este mai scump, cu atât are mai multe cărți și cu atât are o valoare mai mare. Dacă vă aflați încă în primele niveluri de joc, cărțile nu vor fi la fel de valoroase ca și cărțile de la nivelurile superioare. Valoarea cărților pe care le obțineți în urma deschiderii cuferelor depinde de satul pe care îl aveți.
Cu cât avansezi mai mult, cu atât îți crești mai mult șansele de a obține unicitate. carduri cum ar fi cardul Gold. Acesta din urmă este rar în comparație cu alte colecții, iar jocul va oferi o recompensă mai mare la finalizarea colecției de cărți Gold decât la finalizarea altor colecții de cărți.

NOTĂ: un element esențial fapt despre cărți este că acestea reprezintă o afacere comercială masivă în joc. Poți trimite cinci cărți prietenilor tăi în fiecare zi și poți face schimb cu ei pentru a-ți completa colecțiile. Există câteva grupuri pe Facebook și comunități Coin Master dedicate unor astfel de tranzacții, așa că asigurați-vă că vă alăturați lor dacă doriți să vă creșteți șansele de a vă completa rapid colecțiile și de a avansa în niveluri.

Diferite cufere și cărți:

După cum am menționat, cu cât cheltui mai mulți bănuți pe un cufăr, cu atât mai mari sunt șansele tale de a obține mai multe cărți cu o valoare mai mare. Iată câteva tipuri de cufere pe care le veți găsi în magazinul din joc:

Cufăr din lemn:

Acest cufăr nu este disponibil până când nu ajungeți în satul de nivelul trei. De obicei, conține două cărți și există o șansă de 86 % ca cartea pe care o vei primi să aibă doar o singură stea.

Cufărul de aur:

Acest cufăr este de asemenea disponibil odată ce ai ajuns la nivelul trei și oferă de obicei 4 cărți. Dacă ai noroc cu acesta, ai 99,5 șanse de % de a obține o carte cu rating de 3 stele din el.

Cufărul magic:

Numele magic este potrivit, deoarece acest cufăr conține 8 cărți și ai o șansă de 99,5 % de a obține o carte cu rating de 3 stele și una cu rating de 4 stele din el. De asemenea, nu este disponibil până când nu ajungeți în al treilea sat.

Micul cufăr norocos:

Acest cufăr este disponibil la magazinul de la nivelul patru și oferă 6 cărți cu 99,5 șanse % de a obține un rating de 4 stele și un rating de 5 stele și 1,4 șanse de a obține o carte Joker.

Cufărul lui Valentine:

Poți obține cufărul Valentin începând cu nivelul 30. Acesta oferă 6 cărți și are o șansă de 99 % de a vă acorda o stea de 4 stele, o stea de 5 stele și o șansă de 4 % de a obține o carte Joker.

Marele cufăr norocos:

Acest cufăr este disponibil la nivelul 30 și este numit marele norocos deoarece are o șansă de 14 % de a vă acorda cartea Joker, ceea ce reprezintă un procent mai mare decât celelalte cufere. Conține 8 cărți, iar tu ai o șansă de 99 % de a obține din el o carte cu rating de 4 stele.

Cufărul viking:

Acest tip de cufăr este disponibil în satul 70 și oferă doar 6 cărți. Cu toate acestea, ai 89,6 șanse % să primești o carte cu rating de 5 stele în acesta.

Cufărul cu noroc:

Acest cufăr merită numele pe care îl are, deoarece îți oferă o șansă de 100 % de a obține un rating de 3 stele, un rating de 4 stele și un rating de 5 stele din cele 6 cărți pe care le are. Cu toate acestea, va trebui să ajungeți la nivelul 100 pentru a avea acces la acest cufăr din magazin.

Cufărul epic:

Cufărul epic nu este disponibil până când nu ajungi la nivelul 130. Are 0 șanse de % de a oferi o carte Joker și 99,5 șanse de % de a oferi cărți cu rating de 4 stele și 5 stele din cele 6 cărți pe care le conține.

Cufere și gustări pentru animale de companie:

Poți obține gustări pentru animale de companie doar din cufărul misterios și din cufărul valentinei. Ultimul nu este disponibil până când nu ajungeți la nivelul 30.

Cartea Joker:

Cartea joker este rară, iar posibilitatea de a o obține este extrem de redusă, după cum ați observat în secțiunea anterioară. O puteți obține fie încercându-vă norocul cu cuferele, fie participând la evenimentele Coin master.
Această carte este unică, deoarece te poți transforma în orice carte dorești, chiar dacă este cea de aur. Totuși, țineți cont de faptul că această carte joker are o limită de timp, dacă nu o folosiți la momentul potrivit, aceasta va expira și veți pierde șansa de a o folosi.

Cufere și rotiri bonus:

Dacă doriți să obțineți mai multe rotiri, cumpărați cuferele de rubin, smarald și safir. Acestea trei au o probabilitate fixă de a vă acorda rotiri bonus. În ceea ce privește celelalte cufere (cufărul misterios, cufărul de Sfântul Valentin, cufărul norocos mic, cufărul norocos mare, cufărul mare de Paște și cufărul mic de Paște), probabilitatea de a obține rotiri bonus depinde de nivelul curent în care vă aflați.

Cufere și XP pentru animale de companie:

Pet XP funcționează în același mod ca și învârtirile bonus. Cu cât avansați mai mult în niveluri, cu atât mai mari sunt șansele de a obține un XP pentru animale de companie din cufere.

Animale de companie:

Pentru a obține un animal de companie, atingeți oul din partea de jos a aparatului de joc, iar acesta va ecloza și vă va oferi o creatură drăguță. Aceste animale de companie vă vor însoți în raidurile și atacurile asupra celorlalte sate și vă vor oferi bonusuri, cum ar fi creșterea numărului de monede. Este ca și cum ar spune: "folosește hack-ul nostru coin master".
Cu toate acestea, bonusurile lor vor fi active doar timp de patru ore, înainte ca animalul dvs. de companie să tragă un pui de somn lung, privându-vă atât de compania lor, cât și de darurile lor.
Dacă doriți să vă treziți animalul de companie din somn mai devreme, puteți cumpăra dulciuri și să le oferiți animalelor de companie. Dacă primești dulciuri de la aparatul de sloturi, vei primi acestea din urmă și recompensa obișnuită pe care o vei primi de la rotire. Dacă doriți să îmbunătățiți efectul animalelor dvs. de companie, puteți să le măriți tratația cu XP. Îl puteți obține, de asemenea, de la aparatul de sloturi sau de la cufere, de exemplu.
Iată câteva dintre animalele de companie pe care le vei câștiga în acest joc:
⦁ Foxy:
O vei putea obține pe Foxy la al patrulea nivel, iar acesta va fi cel mai benefic animal de companie din joc. Foxy îți va oferi o lopată în plus de fiecare dată când mergi într-un raid, ceea ce îți va permite să sapi mai multe case în satul celuilalt jucător și să câștigi mai multe monede.
⦁ Rhino:
Dacă reușești să deblochezi un rinocer, ești în siguranță în fața atacurilor celorlalți jucători pentru o vreme, deoarece există o șansă de 10 % ca rinocerul tău să blocheze complet atacul. Funcțiile unui rinocer sunt similare cu cele ale unui scut, iar dacă îl sporești cu XP, nivelul de protecție crește.
⦁ Tiger:
Tigrul tău va crește numărul de monede pe care le câștigi din atacurile pe care le faci asupra satelor altor jucători. Dacă îți crești animalul de companie cu poțiuni, abilitățile sale de a boteza monede vor crește și ele.

NOTĂ: Atunci când descărcați jocul pentru prima dată, încercați să jucați mai întâi ca invitat. Acest lucru vă va oferi șansa de a vă obișnui cu jocul, de a vă familiariza cu procesul și apoi de a vă autentifica cu contul dvs. de Facebook.

De asemenea, ar trebui să te uiți la unele linkuri și site-uri web de masterat pentru a afla mai multe despre joc și pentru a-ți da un avans. Învățați să folosiți instrumentele de rotire și de monedă Coin Master pentru a avansa mai repede în niveluri.

EXPIRAT COIN MASTER ROTIRI GRATUITE

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • Trei milioane de monede
 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și două milioane de monede
 • Zece rotiri și două milioane de monede
 • 100 de rotiri

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • 3,6 milioane de monede
 • Zece rotiri și două milioane de monede
 • Zece rotiri și două milioane de monede
 • Zece rotiri și două milioane de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • Zece rotiri și două milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și două milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • 3,6 milioane de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • Zece rotiri și un milion de monede
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • Zece rotiri și un milion de monede
 • 25 de rotiri
 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și un milion de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • Zece rotiri și un milion de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • Zece rotiri și un milion de monede
 • 25 de rotiri
 • Trei milioane de monede
 • Trei milioane de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • 25 de rotiri

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 50 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • 40 de rotiri și 80 de milioane de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și opt milioane de monede

CODURI COIN MASTER 15 MARTIE

 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • Trei milioane de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • Trei milioane de monede
 • Trei milioane de monede
 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și opt milioane de monede

COIN MASTER FREE SPINS 03 iulie

 • 25 de rotiri
 • Zece rotiri și un milion de monede
 • 25 de rotiri
 • 25 de rotiri

Este Coin Master un joc violent?

Cu toate că jucătorii pot ataca satele altor jucători și pot face raiduri, acest joc este totuși prietenos. Desenele și grafica sunt blânde și nu prezintă scene sau personaje violente sau sângeroase.

Concluzie:

Maestru de monede este un joc amuzant care a devenit viral în acești doi ani. Odată ce îl descărcați, vă vor aștepta multe provocări în joc, care vă vor entuziasma și vă vor pune la încercare abilitățile. Esențialul la care ar trebui să lucrezi este câștigarea de monede, și există mai multe moduri de a face acest lucru, cum ar fi aparatul de sloturi, raidurile și atacurile.
Jocul are multe surprize pentru jucători, cum ar fi cărți, cufere și animale de companie. Poți folosi diferite hack-uri, legături zilnice și diverse trucuri pentru a avansa rapid și poți folosi acest lucru în avantajul tău pentru a ataca și satele altor jucători. Asigură-te că îți termini rapid cele cinci clădiri, asigură-ți un rating de 5 stele pentru a putea avansa și folosește instrumente de protecție, cum ar fi scuturile, pentru a preveni atacurile din partea altor jucători.